31. joulukuuta 2009

For me, it´s thursday

Niinku thank´s-giving on Rockylle thursday, uusvuos on mulle torstai.
Istun kotona soffalla, romanttinen komedia Just a Walk in the Park (suom huom. "Rotukoiria ja romantiikkaa") tulee töllöstä ja tietsikka on sylissä. Kulta on lähtenyt töihin. Kutsuja uudenvuoden viettoon on tullut useita, mutta en ole ollenkaan juhlatuulella. Ajattelin mennä salille kun perunat, salaatti, tonnikala ja kalapuikot on laskenu.
Asiasta viidenteen, CLEAN on jatkunut suht onnekkaasti. Olo on ollut jokseenkin parempi, kun olen vältellyt ns. kiellettyjä aineita (tjeu. CLEAN vol.3). Maitotuotteisiin en ole koskenut lähes kahteen viikkoon, enkä muroihin, sokeriin ym pitkälle jalostettuun seokseen. Tiistaina söin minimaaliannoksen riisiä, kun tilasimme intialaista kotiin. Ovikello soi ja Kullalle tuli kiire pukeutua ja maksoi safkat hämmästyneelle gastronauttipojalle vahingossa housut auki.
Eli IHAN nappiin ei mun kliini ole mennyt! Eilen sorruin jätskiin, ja puolustelin itseäni sillä, että se oli vain vaniljajäätelöä ja söimme sitä hedelmäsalaatin kanssa. Sitä ei tehnyt mieli kuin sen yhden annoksen verran, toisin kuin yleensä. Enää en niinkään kaipaa sokeria, ja makeanhimon kurittamiseen ei olla tarvittu kuin alle 2 viikkoa. Olen itseeni tähän saakka jokatapauksessa suhteellisen tyytyväinen, ja aion jatkaa kehoni putsaamista, kunnes ruokavalio on täydellinen ja ihoni alkaa huokua puhtautta.

Tänään täydensin kliin-dietti-varastoani stockaan kassajonossa tekemilläni heräteostoksilla. Mukaan tarttui luomu-hapankaalituoremehu (mikä ei ole yhtään niin pahaa kuin kuvittelin) sekä vihreitä linssejä. Eilen täytin eineskaapin vihanneskeitoilla ja hernekeittopurkilla. (OBS! Purkkiruoat eivät tod kuulu oikeaan CLEAN:niin, mutta Minna Lasisen kliin on niin kiltti, että se hyväksytään.)
Dietin vaikutuksista en osaa vielä sen kummemmin hehkuttaa, sillä olen ollut virallisella dietillä vasta muutaman päivän, jos valmistautumista ei lasketa. Sen olen huomannut, että kiellettyjen aineiden nauttimisesta tulee helposti huono olo, kun niitä ei ole vähään aikaan käyttänyt.

Tsingeling! Ja hei, hyvää torstai-iltaa <3

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista