22. joulukuuta 2009

CLEAN - intro

Moornin! Eilen mulla alkoi viikon omaloma. Nukuin tyylikkäästi 8 1/2 h ja nyt juon tyytyväisenä mustaa kaffetta ja kuuntelen Jessica Simpsonin joululauluja juutuubista, (mistä yhä sängyn pohjalla pikku-darraa poteva mies varmasti iloitsee.)
En ole koskaan etsinyt näin innokkaasti joululahjoja kuin tänä vuonna. Olen kääntänyt ostoskeskukset nurin jo 3:lla paikkakunnalla, eikä vieläkään ole koko ostoslistaa kuitattu. Olen käyttänyt paketoidessani naistenlehtien pakkausvinkkejä ja käärinyt lahjat sanomalehtiin ja silkkinauhaan perinteisen paperirullan sijaan. Salmiakkikalenterista on enää yksi karkki jäljellä. Joulukortteja ei olla vieläkään lähetetty.
Niin joo...mistä mun pitikään kirjottaa. Juu! CLEAN. Luin goopista taas DO-osiosta vanhoja textejä ja kiinnitin huomiota elimistön puhdistusohjelmaan, josta Gwynethkin on ottanut huumaa. Aion soveltaa sitä itselleni sopivassa muodossa. Dr. Jungerin kehittämän ohjelman ideaan voitte tutustua laittamastani linkistä. (TSEKKAA myös lukuvuoro-listaani sivupalkilla.)
Gwyneth kertoo DO-sivullaan, että homman nimi on seuraava: kun elimistö on tarpeeksi puhdas, se muuttuu itsensä parantavaksi kokonaisuudeksi. Myrkyttömässä kropassa ei ole aknea, ihottumaa ja se on vähemmän stressaantunut ja siten ei sairastu helposti flunssaan tai muihin tauteihin.
Tulossa on siis juttusarja CLEANistä Minna Lasisen testaamana.

Hyvää Joulun odotusta <3

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista