6. joulukuuta 2009

Askarteluohjeet - Kuvakollaasi

Valitse haluamasi alusta. Se voi olla kartonki, muistitaulu, seinä kirjoituspöydän yläpuolella, muistivihko tai kansio. Käytä mielikuvitustasi. Kerää kasaan paljon aikakauslehtiä ja matkakuvastoja, jotka ovat pullollaan kauniita kuvia. Selaile lehtiä ja tunnustele kuvia ja artikkeleiden otsikoita.
Mitkä kuvat herättävät sinussa inspiraatiota? Löydätkö esineitä ja asioita, jotka haluaisit itsellesi? Tai matkakohteen, jossa haluaisit käydä? Talon, johon haluat muuttaa? Unelmiesi auton?
Leikkaa haluamiasi kuvia lehdistä ja liimaa niitä valitsemaasi alustaan. Koristele ja tee kollaasista mahdollisimman mieluisa. Ihaile kuviasi ja tunne, kuinka sinulla jo on ne asiat elämässäsi. Kuvat ovat jo osa eläämääsi. Millaisia tunteita kuvat herättävät?
Laita kollaasi näkyvälle paikalle, jotta voit ihailla sitä usein. Tai laita se turvalliseen paikkaan muhimaan ja katsele sitä aina halutessasi. Tarpeen vaatiessa voit vaihtaa tai lisätä kuvia. Tavoitteet muuttuvat aina, se on luonnollista. Halusit ehkä ennen musta porchen, mutta nykyisessä elämäntilanteessasi haluaisitkin sinisen hondan.
Kuvakollaasin kokoaminen on yksi tapa visualisoida omaa elämääsi. Lisää visualisoinnista ja sen muodoista ja hyödyistä ja toimivuudesta tulossa lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista