27. joulukuuta 2009

CLEAN vol 3. - Kliin thii vii

Huomenta,

Tänään alkaa nyt sitten se varsinainen Kliin-testi. Evääksi töihin otan mandariinin ja banskun, sekä poikkean kaupassa hakemassa jotain lounaaksi. Kiellettyjen listalla ovat nyt valkoiset jauhot, valkoinen riisi, hiiva, savukkeet, alkoholi, sokeri, maitotuotteet (ehkä juustoa lukuunottamatta), pitkälle teollisesti jalostetut mömmöt, kuten müeslit ja murot. Oikeassa CLEANissä vältetään lisäksi punaista lihaa, mutta en syö sitä muutenkaan paljon, joten jätän sen toistaiseksi huomioimatta. Raakaravintoa suositellaan.

Luen juuri Terveen elämän reseptit-kirjaa (ks. lukuvuorolista), ja mulla on plasmat menny ihan sekasin. Aajonus on parantunut mm syövästä syömällä raaka-ravintoa, johon kuuluu raakaa lihaa. Kyllä. Hämmentävää, mutta mielenkiintoista. Aajonus laittaa nykylääketieteen uuteen "valoon".

Odotan mielenkiinnolla, mitä puhdistus saa minussa aikaan. Minulla on kesäkuusta saakka ollut ihottumaa sormista lapaluihin asti. Se levisi rintoihin ja nyt kasvoillekin. Eilen huomasin pieniä läiskiä myös selässä. Olen kyllästynyt hieromaan iholleni kaiken maailman kortisonivoiteita ja muita ulkoisia lääkkeitä. Pelkkä perusvoide ei tunnu auttavan, ja valohoidostakaan ei ole ollut juurikaan hyötyä.

Jostain sisältäpäinhän sen on tultava. Sairaudet kertovat epätasapainosta. Kehoni yrittää vietsiä, että jokin on hassusti. Kumpa vain saisin selville mikä! Huoh..

Kun töllöstä ei tule mitään, katsele vaikka Kliin thii viitä. Ks. linkit tähän textiin.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista