15. toukokuuta 2010

Crocodile Dundee

Eka kunnon kesäpäivä oli keskiviikko. HP otti minut mukaan Samppiksen urheiluhallille. Urheilukassi olalla, juoksuhousuihin, mustaan uimapukuun, Batman-t-paitaan ja hikipantaan varustautuneena: 30 min juoksulenkki urheilupuistossa, sitten maauimalaan. Ihan mieletön fiilis pulahtaa hikisenä altaaseen. Ihanku olis ulkomailla!  

Tänään Halipeppu soitti ja herätti klo 13, jonka jälkeen soitin ja herätin Titskun ja menimme puistoon loikoilemaan. Pikinit, joita käytin vielä viime kesänä, eivät passaa enää! Olen katsellut kaikenlaisia pikinejä henkkamaukasta change:n, mutta en ole löytänyt mieleisiäni. Ajattelinpas hommata uimapuvun. Siis urheilutarkoitukseen löytyy jo, mutta auringonottouimapuvun. Kasarityylinen/retro.. Jos vaan olisin sittenkin piipahtanut Tre Vintagessa! Sometimes I wish Mama had saved her 80´s wardrobe.

Titsku läx duuniin 4 ja minä hupsu kun auringonhulluna unohdin juoda aamukaffet, kävin kotona ja sain nerokkaan vision lähteä Caribiaan lillumaan. Lilluin ulkoaltaan auringossa hetken ja lähdin sitten uimaan ympyrää jumppa-altaaseen.

Nyt katson tyytyväisenä Crocodile Dundeeta ja olen nostalgisissa tunnelimissa. Niitä hetkiä, kun tunnen, että olen syntynyt 10 vuotta liian myöhään. Tahdon Suen vaatevaraston! Ainakin sen uikkarit.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista