25. marraskuuta 2009

2 kirkasta minuuttia


Sori ku olin eilen tuli niin negatiivista textiä. Oli tarkoitus jatkaa puhdistusviettireportaasia, mutta avauduinkin ihan muusta.
Eilisilta meni karaoken merkeissä. Kun kello löi 12, oli riennettävä kotio ja pudottaa lasikenkä. Kävin nakkikiskan kautta hakemassa kullalle iltapalaa. "Jäiköhän neidillä aamiainen, lounas ja päivällinen tänään väliin?" eräs herra ihmetteli.
Aamulla olikin noustava aikaisin. Kaffe ei taaskaan mennyt kurkusta alas. Ja crowmoorin yhteydessä eilen poltetut pari extraslimmiä maistui ihan myrkyltä. Kävelin auki revityn linja-autoaseman ohi ja löysin kauneutta kurjuuden keskellä. Valtava Twilight-juliste! Oli pakko pysähtyä vähän ihailemaan. Pöllisin tuon, jos asuisin linnassa.
Terkkari osoitti minut ystävällisesti huoneeseen, jossa oli keltainen retrosolariumi. Eka hoito kesti vaivaiset 2 minuuttia. Jatkossa tulen käymään siellä kolmesti viikossa ja valotusaikaa lisätään aina muutamalla minuutilla. Ihottuman takia valohoitoon passitetaan, kun kortisoonit eivät enää auta.
Toivon, että rusketun.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista