17. tammikuuta 2010

On lottovoitto syntyä...


Neljä oikein lotossa jo toista viikkoa putkeen. Potti kasvoi parilla eurolla. Mikäli voittoputki jatkuu tarpeeksi kauan, voin vihdoin ottaa lopputilin.
Jälleen on kakkaduunissa mennyt yksi viikko lisää. Päiväkin lisää kakkaduunissan tuntuu ajanhukalta. Perjantaina lähdin kakkaduunista kotiin ja yöksi toiseen duuniin ja piirsin rastin nimeni kohdalle pikkujoulujen ilmoittautumislistaan.
Lauantaina koitti vapaus. Lähdimme Halipepun kanssa shoppailemaan. Kävelimme Hansatorin läpi. Moikkasin iloisesti muutaman metrin päässä olevalle, vielä iloisemmalle UNISEF-tytölle. Hups. Ei se ollutkaan Saara. "Miten olis Minna jos alkaisit vaikka käyttää niitä laseja?" Kävelin pokkana ohi ja nappasin Stockaan DELIstä suurimman kahvin johon pääsin käsiksi. Halipeppu löysi Indiskasta verhot ja meni metsästämään ruokaa, millä välin minä keräilin kosmetiikkaa viidelläkympillä ja laitoin uuden loton.
Illalla oli ohjelmassa matkakolumnisti Mona Rapullin läksiäiset. Mona lähtee tällä kertaa 1/2 vuodeksi Andalusiaan vaihtoon.

Tulossa siis juttua Espanjasta lähitulevaisuudessa, mikäli Monalta irtoaa aikaa opintojen lomasta! Tsingeling!

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista