20. tammikuuta 2010

Lentsikoita ja origameja..

Töissä ku istun ja ihmettelen, mieleen tupsahtaa ihan pölöjä juttuja joskus sen ohella, kun askartelen lentsikoita koulutuspapereista ja taittelen kömpelön oloisen origamin vaitiolovelvollisuussopparista.

1. Tee itsellesi ranskalainen letti
Muistatko miten ala-asteella pojat ihailivat tyttöjen käsialoja? Kun väännät itsellesi mahdollisimman monimutkaisen kampauksen (ennenkuin ihastuksesi tulee himaan, ettei se nää miten puhkit ja huohotat niska limassa, kun hiukset sotkeutuu toisiinsa etkä jaksa pitää käsiä ylhäällä), annat itsestäsi taitavan kuvan. "Jos tuo tyttö osaa letittää, hän taitaa ehkä myös ranskalaisen suudelman," ihastuksesi ajattelee.

2. Päivän ekoteko
Kun keität munia, älä suotta kaada keitinvettä viemäriin. Käytä se sen sijaan teevetenä, tai lataa sillä kahvinkeitin seuraavaa aamua varten.

3. Viihdytä itseäsi
Jos olet puhelintöissä ja asiakkaat saavat sinut haukottelemaan, muista, etteivät he näe sinua, saatikka tunnista sinua kadulla, varsinkaan, jos vaihtelet puhelinrooleja vastatessasi. Tekeydy vaikkapa Suomessa 15 vuotta asuneeksi kiinalaiseksi, jonka ääni natisee ja lausumisessa on kiinalainen sävy. Soittopyyntöä jättäessäsi pyydä asiakas tavaamaan nimensä, ja toista jokainen kirjain väärin. Ole etsivinäsi näppäimistöstä oikeita kirjaimia, ja väitä, että sinulla ei ole R-kirjainta.

4. Hämmästytä työkavereitasi, varsinkin, jos olet uusi
Fixaa jostain indoor boardi ja ota se mukaan töihin. Kerro tekeväsi harjoituksia viikonloppuna tuleviin bileisiin, kun se viina vaikuttaa tasapainoaistiin. Surffaa ja kaadu tahallaan viereisellä olevalla pöydällä olevan päälle ja kaada sen kahvikuppi sen syliin. Sitte pyydä anteeksi ja tuo seuraavana päivänä mukanasi puikot ja mahdollisimman mauttoman värinen, esim neonvihreä lankarulla ja kerro että tahdot korvata pilaamasi neuleen ja että sait valtavan inspiraation Emmerdalesta.

5. Päivän käsitreeni
Tee itsellesi ranskalainen letti. Allit lentää.Ei kommentteja:

Hae tästä blogista