10. tammikuuta 2010

Aurajooga 1-v

Aurajooga, tänään 1v, pitää tänään pari joogatuntia lahjoitusperiaatteella. Tuotot menee kokonaisuudessaan Naisten Pankille. Tepastelin iltapäivällä saliin, ylpeästi oma matto kainalossa (kiitos, Äiti) ja hikoilin tehokkaasti puoltoisttuntii. Valitettavasti en kerinnyt jäädä nauttimaan tunnin jälkeen tarjotusta teestä enkä kuplivasta.
Kotiin tultuani olo oli raukea ja superrentoutunut. Pakaroissa ja reisissä tuntui. Olin ihan hyvällä tuulella, kunnes rappuset noustuani ja päästyäni ovesta sisään, aloin yks kaks tuntea selittämätöntä ärtymystä. "Mikä on Muru?" Kulta kysyi. "Ei mikään! Älä alota tota taas," ärähdin ja hyppäsin suihkuun. Kulta lähti naapuriin pesemään pyykkiä. <3
Oliko mun pakko!!?? Miksen voinut vaan hillitä itteeni? En yksinkertaisesti osannut selittää kiukkukohtaustani, enkä tod jaksanut alkaa selittämään Kullalle mitään negatiivisten energioiden kulusta kehossa, koska sellainen on kuin kärpäsen surinaa Kullan korvissa. Niimpä avaudun teille, sori vaan.
Joogaliikkeet pistää kropan energiat, aineenvaihdunnan ja nesteiden kierron liikenteeseen, mistä tällainen sillon-tällön-joogaaja kuin minä, saattaa tuntea turvotusta jälkeenpäin. Sama tapahtuu hieronnan jälkeen. Ainakin mun naama on paisunut ja punainen ja loppupäivän pissattaa koko ajan. Turvotus ja huono olo johtuu kuulemma myrkkyjen poistumisesta. Puhdistusvietti tyydyttyy, mutta kanssaihmiset karkaavat.
Itseasiassa luin tosta mun uudesta kirjasta, että kun jännitys vapautuu kipeästä lihaksesta, se vapautuu tiettynä tunteena. Jännityksen tunne vapautuu usein ärsytyksenä.

Niin. Selitäpä tämä sitten niin, ettei se kuulosta hölýnpölyltä, sellaiselle ihmiselle, joka lukee Pelaaja-lehtee eikä Kauneutta ja Terveyttä. Nii!

Taitaa olla aika taas kehittää tätä suurenmoista itsehillintää. Joojoo, pyysin jo anteeksi. =P

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista