16. huhtikuuta 2010

Vetus eikä Veettus

   Nyt on se hotti hetki, jona voin paljastaa lisää uudesta duunistani.
   Viimeiset viikot, tai tarkemmin sanottuna tunnit, säälittävät tunnit, kakkaduunissa, joka on edelleen anonyymi, negatiivisen julkisuuden välttämisen vuoksi.
    Mun on kyllä turha valittaa, mutta valitan siitä huolimatta. Tein surkean työsopparin. Luvattiin 4-37 tuntia viikossa. Duunia riitti, kunnes kerroin lopettavani työsopparin voimassaolon päätyttyä. Yks kaks tunteja oli tyrkyllä minimimäärän. Teen nyt siis 4:n tunnin vuoroja kerran viikossa. Turhauttavaa? Eipä! Älkää tulko tänne töihin, en suosittele. En suosittele kenellekään.
  
  Mutta pian saan pitää matalaa profiilia. Kirjaimellisesti. Kuljen seuraavat 3 kk:tta maan alla tosiaan siinä kynähameessa. Uudessa duunissa on 17 astetta lämmintä, eikä aurinko sinne paista. Vapaa-aikaa ei paljon tule olemaan! Se on ainoa asia joka huolestuttaa.
  Saimme 2:n päivän intensiivimuseokoulutuksen. Tällä hetkellä valmistelen omaa opastustani. Koeopastus on pian omalla kohdallani. Lisäksi assarin tehtäviin kuuluvat vakkareiden kantapäille astuminen, muinaisiin esineisiin kajoaminen, taideteosten hätävarjelu, vakaana pysyminen mahdollisen palohälytyksen lauetessa, hissin jumittuessa ihmisten vakuuttaminen siitä, että apua on tulossa ym juoksevat asiat.
   Lisäksi assarin tulee pitää mielessä, ettei ole supersankari, vaan osana kokonaisuutta.
  

PS. Duuni, jota en suosittele, kulkee puskaradiossa.
  
  
  

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista