29. huhtikuuta 2010

It´s a very very, mad world

   En tykkää lukea uutisia. Joskus saatan selata sanomalehden uutisotsikot läpi, jos sellainen on hollilla vaikka töissä. Uutisista tulee paha mieli. En halua sulkea silmiäni maailman kamaluuksilta, sillä se on osa todellisuuttamme. Kai se on jotenkin tekemisissä herkkänahkaisen itsesuojeluvaiston kanssa.
   Maailman on pölö paikka. Hyvällä asialla olevia aktivisteja ammutaan. Mereen valuu öljyä. Amazoniaa hävitetään. Suuri osa tapahtuu tietoisesti. Miksi ihmiset on niin pö-lö-jä?
   Minäkin olen pölö. Tein syntiä viime yönä, kun muutaman siiderin jälkeen teki mieli pikkusuolaista. Haettiin mäkkäristä hampparit. Pihvin syöntihän on suoraan yhteydessä sademetsien kaadon kanssa. Lisäksi olen hyvä esimerkki tietoisesta itsetuhosta. Poltan, vaikka tiedän sen tuhoavan minua. Ihan samalla tavalla kuin viidakossa kaadetaan metsää karjankasvatustilojen takia, jossa voidaan sitten rauhassa tunkea sonnit sahanpurukoneen läpi. Pö-lö-ä.
  
Linkki Jyri Jaakkolan blogiin löytyy blogilistaltani. Selaa alaspäin. Ookoo, laitan sen vielä tahän. http://toinenmeksiko.wordpress.com/.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista