21. huhtikuuta 2010

Miina de Viikin muotipäivitykset...

... viivästyvät. Muotigurumme on toistaiseksi epäkunnossa. Parane pian!
      Joudun tässä nyt sitten itse tuuraamaan Miinaa. Sopivasti sattuikin, että ystäväni M&M soitti eilen ja pyysi messiin katsomaan Klubin kevät/kesä- muotinäytöksen. Puin ylleni mustat haaremihousut, punaisen perustopin, nahkatakin, sujautin punaiset kirpparikorkkarit jalkaan ja kipitin Dayli Newsiin M&M:ää tapaamaan. Suuntasimme Klubiin.
     Saatuamme lasin merlottia ja kuivan ompun, pyysimme tarjoilijaa hävittämään todistusaineiston ja ängimme lavan edessä olevan kaiteen ääreen, josta meille avautui sopiva näkymä kätwalkille.
     Show alkoi. Mukana oli, ilmeisesti paikallisten, suunnittelijoiden kokoelmia. Mukana oli paljon lyhythelmaisia mekkoja, sekä tyttömäisen pastillisävyisiä ja kukallisia, että tummanpuhuvaa ja rokahtavaakin tyyliä.
     Kamera ei tullut mukaan, joten en mä nyt rupee sen kummemmin koko näytöstä analysoimaan, mutta kerron muutamasta yksityiskohdasta, jotka kiinnittivät huomioni:

Säärystimet  : En muista, oliko joku tietty suunnittelija käyttänyt niitä vain omissa vaatekokonaisuuksissaan, mutta malleille oli puettu nilkasta alle polveen ulottuvat säärystimet. Ei ne ollut mitään paksuja talvivarusteita, vaan oli ohuempia, pitsisiäkin ja monissa eri sävyissä. Niissä oli lisäksi pieni yksityiskohta, eli ne oli kiinnitetty napeilla pohkeen yläpäässä. Nättiä!

Pyjama Look : Kun olen G:ssä duunissa, en ole tähän mennessä vielä koskaan löytänyt baarivarustuksista itselleni sopivaa paitaa, joten olen aina joutunut käyttämään niin sanotusti teltankokoisia työpaitoja. Niimpä olen luonut itselleni ns pyjamalookin. Sillä on ollut helppo selittää työkavereille, että voisin hommata itselleni sopivan kokoisen paidan, mutta kun se ei sopisi styyliini.
     Näytöksessä oli mukana yksi pyjama lookin täydellisesti sopiva asukokonaisuus. Takana olevat katsojat kuvailivat asua yöpaidaksi, mutta mikä olisikaan rennompaa ja mukavampaa kuumana kesäpäivänä kuin kulkea tuollaisessa yöpaidanoamisessa, suorastaan haaremiasumaisessa vaatteessa? Pretty genious.

Krepattua : Mallien hiukset olivat lähes kaikki kiinni, jollain nutturalla, ja niissä näkyi jännästi krepatut hiukset. Tämähän ratkaisikin hiusproblematiikkani. Ehdotin M&M:lle, että voisin käyttää hyväkseni Halipepun uutta vohvelirautaa ja krepata niillä tukkaani pitkin kesää. Syksyllä ne sitten saattaisivat olla leikkaustarpeessa.

Pitsiliinat : Kun M&M oli pieni, hänellä oli koulussa pöytäliinasta tehty liivi. Hän olikin aikaansa edellä, sillä nyt ne ovat taas muotia. Nyt tiedän, mitä seuraavaksi virkkaan.

Lisää muotia, erityisesti hiusmuotia, on tulossa huomenna torstaina 22.4 ravintola G:ssä. Minä ainakin menen.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista