26. huhtikuuta 2010

Poikaystävän pöksyissä

- Olin kattoos klubilla kevät/kesämuotinäytöksen viime viikolla. Sä et ollu siellä. Yhä epäkondiksessa?
- Hyvin jaksan jo, eilen söin viimeset antibiotit nii ei oo enää nii paljon lääkkeitäkään:) Aaa onk se joku niitten opiskelijoitten tekemä näytös? Olin kans viime kevään kattomas sitä meinaan.

- Siellä ei ollu, mutta muuten oon nähny lehdis aika paljon kaikenmoisii cykelbyxoreita hameiden alla.
- Oon nähnyt paljon noita pyöräilyhousuja erilaisissa räväköissä kuoseissa. Esim Louis Vuittonin näytöksessä oli asu, johon oli yhdistetty kirjavat pyöräilyhousut, nahkaa ja denimiä. Toisaalta muotilehtien sivuilla on näkyny myös hirveästi nahka sortseja, johon on yhdistetty polvisukat. Näyttää siltä, että mitään "pukeutumissääntöjä" ei ole enää olemassakaan ;)

- No siltä näyttää. Eihän moisia normeja pitkään aikaan ole ollut. Mitä et tekisi muodin vuoksi?
- En oo vielä ryhtyny saksimaan omia sukkiksia kuitenkaan.
- Virkkasin ihan kamalan topin. En osaa virkata pitsiä. Osaatsä?
- Osaan virkata pitsiä, mutta se on aika pitkälti omaa harjotusta. En ite ole meidän laitoksessa ainakaan vielä mitään sellaista tehnyt, mutta en tiedä vaikka joku oliskin, kun kaikki tehään aika paljon omia juttuja. Ei ollenkaan hassumpi idea kylläkään. Toivottavasti valitsit oikeat langat, ettei tullu mitään liian paksua ja kuumaa kesä toppia :) Tai sit voisit kokeilla kutoa ohuella langalla ja vähän liian isoilla puikoilla, niin tulis semmonen rento verkkotoppi!

- Olet pian kypsä vaateartesaani. Mitä tulevaisuudessa? Onks tä nyt "din grej".
- Reilun kuukauden päästä pitäis olla valmis :) Luulen, että nyt ainakin mietiskelen vähän aikaa mitä alkaisin tehdä, kun noi haut kouluihin meni sairasloman takia vähän sivu suun. Tykkään kyl tästä alasta tosi paljon. Oma toiminimi ja omat desingnit houkuttelee, mut pitää vielä vähän maistella asiaa ennen kun ryhdyn mihinkään.
- Miina. Miksi JOKA kevät merimiesraidat? Miksi?
- No nyt on kevät, niin kai se on luonnollista et noi merimies henkiset jutut vaan alkaa miellyttää. Vähän sama vaikutus kun pastelli värit. En tiedä muistanko väärin, mut mun mielestä se teema toistuu vähän joka kevät.
- Käytät kuuleman mukaan poikaystäväsi verskoja. Meetsä niiden kaa vaan lähikauppaan?
- Käytän, vaikka ne on moooonta kokoa liian isot, mutta narujen kanssa nekin pysyy päällä. Ja nythän on in käyttää poikaystävän vaatteita! (Vaikka en tiedä kuuluuko verskat samaan kastiin) Käytän niitä julkisesti vaan, kun yksinkertasesti haluan pukeutua johonkin SUPER rentoon. Poikaystävänvaatteethan on käteviä ja TYYLIKKÄITÄ, kun niitä osaa käyttää. Kannattaa yhdistää maskuliiniset vaatteet vaikka vastapainoksi hyvin naisellisiin vaatteisiin. Miesten nahkavöitä löytyy paljon kirppiksiltä ja niillä on kätevää köyttää vaikka trenssi kiinni, se luo kivaa uutta ilmettä. Ja tyttömäisen hameen kanssa voi laittaa vaikka poikaystävän neuletakin. Asusta tulee rento ja huoleton.

- Mitä muuta voi käyttää kesällä kuin super sized verskoja ja puolireiteen ulottuvia kesämekkoja?
- Farkkumuodissa näkee nyt paljon väljiä housuja, joista lahkeet on kääritty rullalle. Säästät tässäkin, kun ei tarvitse ostaa uutta farkku muotia vaan voi lainata ne hänen vaatekaapistaan ja kääriä lahkeet. Miesten kauluspaita sopii hyvin tiukan alaosan kanssa ja jos miehesi käyttää laukkuja niin sekin on lainauskelpoinen vaihtoehto omalle naiselliselle laukulle. Viimeistä vaihtoehtoa en suosittele ilman luvan kysymistä. Jos hänellä on pikkutakki, jolle ei ole käyttöä, leikkaa siitä hihat irti ja saat itsellesi pitkän liivin. Näin tästä kuvan ja toteuttaisin idean ehdottomasti itse jos saisin pikkutakin käsiini :D

1 kommentti:

Minna Lasinen kirjoitti...

Miina de Viik ei ole vielä oppinut kaikkia yhdyssanoja. Enkä ehkä ole minäkään.

Hae tästä blogista