5. elokuuta 2010

7 vuokrattua, 3 ostettua ja pari boxia West Wingiä

   Fiilis, flunssainen. Kävin aamulla hakemassa saikkarille jatkoaikaa, piipahdin duunissa, ruskeaan pooloon piiloutuneena, viemässä todistusaineiston ja lähetin tiedotuksen Taiteiden yöstä parille postituslistalle. Hiinä. Sitten peiton alle.
   Ollaan Halipepun kanssa oltu kumpikin ihan töttöröö koko alkuviikon. Ja voin kertoa, että flunssaa ei ole kivaa sairastaa helteellä. (No, en tiedä, onko se koskaan kivaa) Ikkuna on ollut sepposen selällään koko ajan, mutta emme ole huomanneet sen kummempia sään vaihteluja.
   "Muru, kuuntele," Halipeppu sanoo luettuaan uutiset iphoneltaan. "Meidän olisi kuulemma pitänyt varata viikoksi ruokaa ja lääkkeitä, täällä varoitetaan."
   Matkalla videovuokraamoon näimme ärrän ikkunassa lööpit Turussakin riehuneesta rajumyrskystä, josta ihmisiä ollaan varoitettu. Miten olemmekaan onnistuneet välttymään kuulemaan tästä? Voisikohan 7 vuokraleffalla, 3 ostetulla ja parilla West Wingin dvd-boxilla olla jotain tekemistä asian kanssa? Ei varmaan.
   Sairastan harvoin, mutta kunnolla. Harvemmin talvellakaan saan räkätautia. Flunssassa kurkku on käheä ja yskittää, mutta nenä ei juuri vuoda. Ehkä räkä on vain loppunut, kun olen pienenä niistänyt sitä ulos podettuani runsaissa määrin heinänuhaa.

PS. Halipeppu menossa hakemaan leffoja pipille Murulle, Murun boyfriend-farkkushortseissa. Naisten koko 36.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista