18. elokuuta 2010

I´m gonne leave U afraid now

Kasvisviikko meni hyvin. Tuli paljon kevyempi olo. Ja ei, en haise sellerille. Parin viikon tupakkipaussi teki ihmeitä iholle. Viikonloppuna tosin tuli muutama tupruteltua duunissa.

Se siitä. Kasvikset jatkuu, sillä sunnuntaina oltiin Naantalissa käymässä. Aurinkoinen päivä kirppiksellä pyörimiseen.  Piipahdimme Kaivohuoneella syömässä klubileivät, sitten ajelimme Ruskolle hakemaan kaveria mökiltä. Vastapalvelukseksi minäkin sain ihan hervottoman kokoisen kesäkurpitsan kotiin. Luomu kannattaa aina. Nyt pitäisi tässä koittaa keksiä, mitä kaikkea siitä voi tehdä. Wokki, check. Lasagne, check. Sain vinkin, että kesäkurpitsa siivuja voi käyttää lasagnelevyi-NÄ. Miten olisi kesäurpizza?

Anyhow. I got my baby back from the hospital. Yeah. Hän oli ollut niin reipas, että. Otin huomisen vapaaksi töistä, jotta voin rauhassa olla kotihoitajana. Ottopoika auttaa piikittämisessä. Olen aina inhonnut piikkejä. Jo ajatuksesta menee sisukset nurin. Mutta jos tämä tyttö oppii piikittämään, ehkä eräs oppii leikkaamaan mun oikean käden kynnet?

Ja vielä loppukevennys. Kun on hela sommaren opastanut kolmella kielellä, menee väkisinkin sanat sekaisin. "That was it. Take your time to view all the paintings in the exhibition, I´m gonne leave you afraid now."
Niin hienosti se meni, etten voinut enään korjata. Oli purtava huulta oikein kunnolla. Se ei ehkä ollut ihan niinkuin "Jag ska lämna er ifred nu."

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista