31. maaliskuuta 2010

Like todally-hetki

   Yep. Taas se aika päivästä. Katson The Hillsiä, johon oon jääny vähän niinku koukkuun. Halipeppu nauroi mut lyttyyn ku vaadin kattoa sitä töitten jälkeen iltapäiväväsymyksissäni.
   Halipeppu lähti reissuun. Katoin, että se pakkasi hammasharjan ja tarpeeks kalsareita mukaan ja lähdin saattamaan sen sitiin. Shoppailtiin sille makuupussi ja ilmapuhallettava makuualusta, käytiin Forexissa vaihtamassa valuuttaa ja istuimme hetken Fontanassa teellä ja bruschettalla, jonka jälkeen kyyti tuli noutamaan Halipepun. Sinne meni, yy!
   Hain Wikkeltä kokoelman keittoja, sen verran mikä kattaa loppuviikon lunchit. Tulin kotiin, varasin Kertusta pyykkivuoron illaksi ja nyt pohdin rusinoita syödessäni, mitä kaikkea puuhaa kekkaisin, etten kuole ikävään tiistaihin mennessä!
   Karkkilakko on ainaki saletti. Alkoi tänään, loppuu viikon päästä. Toka prokkis on kevätsiivous, talvivaatteiden piilottaminen ja lenkkeilyn aloittaminen. Olis kauhee himo mennä verskaostoksille. Ei siitä mihinkään pääse, että uusien lenkkareiden ja pöksyjen kaa vaan on niin paljon mukavampi pomppia ulkosalla.
   Hey, mullahan on vielä käyttämättä se lahjakortti Myllyn Stadiumiin, minkä sain joulupukilta. (Kiitos äiti).
Tein mä kyllä pirunhianon kaulaliinan. Opin vihdoin, miten neuletyö päätellään. Ja olen siitä ylpeä.

  

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista