17. heinäkuuta 2010

Would U Step into My Office Please?

Uusi viikko, uusi toimisto.
Tiedottajamme lähti lomalle ja lainaan hänen tietokonettaan sillä aikaa. Tässä huoneessa puhertaa normaalisti kaksi työntäyteistä naista, tiedottajan lisäksi taidepuolen amanuenssi (joka on vähän pelottava), joka hänkin on nyt lomalla, joten saan rauhassa leikkiä että mulla on oma toimisto.

Sain tiedottajalta kahden aa-nelosen pituisen listan pikku tehtävistä, jotka minun olisi tarkoitus fixata tämän kuun aikana, ennen kuin tiedottaja palaa duuniin. Päivitä nettisivut, tsekkaa mailit, googleta, tsekkaa kännykkä, jemmaa arkistolaatikot, sprayliimaa kyltit, lue Turun Sanomat, laminoi henkilökuntakortteja, fixaa textit arkeologisiin artefakteihin.. Parempi paljon tekemistä kuin liian vähän. Minussa kun on pientä aadeehoodeen vikaa. Turhaudun muutamassa minuutissa, jos mitään ei tapahdu.

To ja pe vapaa. Käytännössä istuin kuitenkin torstai-illan kokouksessa muiden assareiden kanssa. Missiona on suunnitella uusi seikkailukierros muselle. Parin tunnin ideoimisen jälkeen menimme Aulaan venailemaan Jori Hulkkosta. Aulan terassi täyttyi ihan yks kaks ja pian oli kahdelle tiskille (molemmissa vain yksi hana ja yksi kassa) jonoa non-stoppina. Terassin pöydät oli pullollaan, mutta jengi ei jäänyt nuolemaan näppejään vaan istui nurmikolla muina miehinä. Jeps. Sitte riitti. Tämä tyttö lähti. Kävin terassin toisessa päässä näyttämässä siellä istuvalle Halipepulle kaulanviiltomerkkiä ja läksin ulos. Lähdimme vielä Donnalle parille.

Pe oli sitten oikeasti vapaa. Vein toki pienen esitenipun museolta Park Hotellille, kun kerran kävelimme siitä ohi. Pikku kaupunkikävelyllä poikkesimme UFF:ssa, josta, yllättävää kyllä, ei tarttunut mitään mukaan. Ei. Mitään. Suuntasimme sitten kohti Filmtownia, mutta matkalla piipahdimme Pentikissä. Chillailtiin siellä puolisentoista tuntia ihaillen ja huokaillen, kunnes poistuimme liikkeestä kaunis kukkavaasi ostoskassissa. Päätimme, että sisustamme koko kotimme Pentikillä. Ihan tosi, en ole koskaan ottanut huumaa jostain astioista.

Kuumottava ilta. Minun on ollut muutaman kerran pakko poistua kämpästä, koska en ole kestänyt tätä tukalaa lämpöä. Vielä viime viikolla auttoi, kun kävi pyöräkellarissa, mutta tänään siellä ei ollut enää viileää. Ja kun joku tulee sinne asioimaan, niin ei sinne oikein kehtaa jäädäkään. Toisaalta, tällä helteellä kyllä olisi ihan uskottavaa sanoa, että mä tässä vaan vilvottelen.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista