10. heinäkuuta 2010

Tulkaa nyt keski-ikäiset tanssimaan

   10 pv:n työputki takana. Still alive. Eilen 8 h museolla, after work-päiväunet ja ravintola G:hen töihin. Ravintola G:ssä suht hiljaista. Tai eihän siellä hiljaista koskaan ole, kun bändi soittaa aina aavistuksen liian lujaa ja asiakkaat huutaa kilpaa.
   "Tulkaa nyt s**t*na keski-ikäiset tanssimaan!" bändi huutaa. Purskahdamme tiskin takana nauramaan. Nyt kyllä hävettää bändin puolesta. Bändin onneksi pääjehut ovat Seinäjoella.
   Rocki on syönyt yllättävän suuren osan G:nkin asiakaskunnasta eikä se kansa jaksa tänne enää tulla. Muutamia festariporukoita tulee jotain örveltämään, mutta selviämme ilman tappeluja.
   Kävelen kotiin. Keitän perunoita. En jaksa odottaa niitä vaan syön ison lasillisen jogurttia. Nälkä menee ohi ennenkuin perunat ovat kypsiä, vaikken ole tänään syönyt juuri muuta kuin salaattia. Halipeppu tulee kotiin. Ravintola E:hen on eksynyt enemmän sitä festarikansaa, näen Halipepun naamasta. Pilkon sille perunat ja laitan silliä ja keltaisia tomaatteja. Femman, puoli kuuden maissa aamulla nukkumaan.
   Herään 11 maissa. En tiedä minkä takia olen näin pirteä. Keitän kaffet pari kertaa ja kirjoittelen 2-3 h, kunnes Halipeppu herää ja ihmettelee, miksei mua väsytä vaikka tein eilen parin päivän työt.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista