19. kesäkuuta 2010

Yö museossa - A Night at the Museum

Istun Konsussa ja surffaan. Aamun seikkailukierrokselle ei tullut asiakkaita, joten odottelen tässä yleisöopastukseni alkamista. Olen tässä venaillut reilun tunnin. Tuli ainakin päivän lehdet luettua.

Kellon lyödessä 3, häivyn Stockaan alkoon hieromaan Halipepun viiksiä miettivä ilme kasvoillani. Minkä viinin valitsen illan Garden Parteihin? hmmm....joku kiva kesäviini, ehkä. Hidden Rock, muovipulloon lykätty viini on kätsy.

A Night at the Museum. - Eilen olisi ollut museon kesäjuhlat, joihin olin ilmoittautunut. Unohdin ne tyystin.

Tosiaan, Garden Partyt tänään ohjelmassa. Kivaa. Suunnittelen päällepantavaksi kukkahaalariani, joka minulla oli yllä pikkusysterin valmistujaisjuhlissa. Koitan muistaa ottaa kameran mukaan, mutten lupaa, että muistan näpsiä kuvia.

Ei mulla sen kummempaa asiaa tänään ole.
Tsingeling!

2 kommenttia:

Varpunen kirjoitti...

Olipas kiva löytää tuttu tyyppi täältä nettiversumista. Olisit muuten tullu sinne kesäjuhliin. Siellä oli mun lisäksi kaksi opasta ja teistä assareista ei tietoakaan. Ja hyvää salaattia olis ollut tarjolla. :)

Minna Lasinen kirjoitti...

Itseasiassa löysin sun blogin kun googletin "päivän lööppejä" tiedotushommia varten, olit maininnut jtk museoon liittyvää ilmeisesti jossain textissä. :D
Mun oli tarkotus kyllä tulla, mutta olin vaan ihan rättiväsynyt ja sitten oli toiset pileet seuraavana päivänä. Ei sitä enää jaksa näin vanhana kaksia juhlia putkeen. :)Tais olla hauskaa! Ens kerralla sitte!

Hae tästä blogista