11. joulukuuta 2010

Yötyörytmin noidankehässä

Yötyörytmi ollu vaffasti päällä viimeiset pari-kolme viikkoa. Meinaa, että nukkumaan mennään puol 4-5 am ja heräilen siinä 1-4 pm. Hullua, sanovat kaverit ja äiti huolestuu, mutta normaalia, kun tekee kolmivuoroduunia. Tosin duunissahan minä olen ollut tässä viimeviikot ainoastaan viikonloput, mutta kun arkenakaan ei juuri aikaisia herätyksiä ole ollut, miksi rikkoisin rytmin?


Onhan se rasittavaa. Heräät "aamulla" ja saat "oho"-elämyksen ja pomppaat kiireellä ylös, ettei loppupäivä menisi hukkaan. Keität kaffet, luet hesarin pääotsikot netistä ja meet soffalle kutomaan eilistä sukkaa. Kouluakaan ei tänään ole. Mikä päivä nyt olikaan? Sitte teet mitä ikinä teetkään, syöt kun tulee nälkä, sitten katselet ruutua niin kauan kun joltain kanavalta tulee jotain muuta kuin chattiä. Töllö sammuu, koitat hetken vielä lukea koulujuttuja, että uni tulisi. Sitten Halipeppu ehtii jo tulla duunista ja samalla kun hän syö, syön minäkin. Taas. Ja käytännössä tämä on jo varhaisaamupalaa.

Tämä on vain väliaikaista, toivon. Nyt kun olen pitänyt omaa lomaa koulusta, toivon motivaation kumpuavan jostain, jotta saisin itseni viihtymään taas kirjastossa. Voisin edes opiskella sen sijaan että nyhäisin kotona pitämässä tiskikoneen toimeliaana

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista