9. joulukuuta 2010

Parempi myöhään kuin ei milloikaan

Voi jestas sentään, sanoi kissa ja kakkasi Minnan kenkään!
Long time no see. Ja etenkin looong, loong long time no see any comments.
Juuri äsken, ekaan kertaan varmaan puoleen vuoteen, katsoin blogini saamat kommentit, ja yllätyin iloisesti, kun muutkin kuin "lähipiiri" oli laittanut kommentin. Anteeksi vastausten viivästyminen! Risto-Matti, lainaan mielelläni Aajonuksen kirjaa Sinulle. Laitoin mailia konsankartanon sähköpostiosoitteeseen.

Kaikenlaista on tapahtunut viimekuukausina. Pikkujoulukausi on vaatinut paljon töille uhrautumista, koulunkäyntiä olen taas laiminlyönyt, mutta jotain uuttakin on tupsahtanut elämääni. Aloi käydä laulutunneilla rakkaan systerini opetuksessa ja osallistuin huikean porukan kanssa Pop Rock Jazzin joulushowhun, joka esitettiin tämän viikon tiistaina ja eilen keskiviikkona ravintola Vaparissa. Vastoinkäymisistä (kolme esiintyjistä minä mukaanlukien olivat flunssassa ja kuumessa, ja kahdelta meistä lähti ääni, sekä yksi jäi henkkoht syistä kokonaan pois showsta viime hetkessä) huolimatta  the show went on ja elossa ollaan!

Nyt kun tiedän, että blogilla on seuraajia, lupaan kirjoittaa enemmän ja tsekata kommentteja useammin. Ilman Teitä tämä olisi aika turhauttavaa :D

Lot´s of Love!!

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista