26. helmikuuta 2010

Pelihuumaa


Terveisiä Andalusiasta! Ei, en mä siellä ole ollut, vaikka en oo kovin paljon tänne näpytellytkään viime päivinä. Matkakolumnistimme Mona Rapulli on Espanjassa vaihdossa, ja kertoo terveisensä omassa blogissaa, jota pääsette seuraamaan alla olevalta blogilistaltani.
Istun soffatyynyllä olkkarin lattialla, juon kahvia ja katson toisella silmällä Stripteasea. Halipeppu on poikien kaa kattomassa lätkää. Jenkit johtaa kuusnolla.
Kun tulee pelit, ei saa koskaan tehdä mitään hauskaa. Edes karaokebaarissa ei saa laulaa matsin aikana. Halipeppu ajoitti talvilomansa penkkiurheilun mukaan. Olen omasta mielestäni ollut erittäin joustava kaiken suhteen ja olen koittanut olla natisemattä jokaisesta yömyöhään katsotusta suksilajista. Joka iltapäivä, kun olen kotiutunut kakkaduunista, 140 tuuman töllön ääressä on ollut ainakin pari innokasta viiksiniekkaa pelikonsoli kännyssä. Kun ei se riitä että sitä lätkää kattoo, vaan sitä änhooällää tarttee sitte pelatakin kun sitä ei telkkarista tule.
Onhan se somaa. Onneksi olympialaiset ei kestä viikkokaupalla... eihän? Minä kun en ollut varma, oliko jääkiekossa kaksi vai kolme erää.

1 kommentti:

Minna Lasinen kirjoitti...

Tarkennusta Mona Rapullin blogiin. Eli Andalusian kevät on "the one and only". Älkää hämmentykö, vaikka hän esiintyykin taiteilijanimellään.

Hae tästä blogista