10. helmikuuta 2010

Kuvastohuumassa..

Selailimme pikkusysterin kanssa H&M:m kevätkuvastoa 2010 ja ruksailimme tuotteita, jotka olisivat tarpeellisia ja näyttäisivät kivalta vaatekasassa kaapissa. Olen pikkuisen kade pikkusysterin vaatehuoneelle. Meillä tosiaan eteinen ajaa saman asian kuin vaatehuone.
Siskokulta kun sai ruksaamistaan vaatteista, koruista ja sandaleteistä yht 80 erkkiä, itse ruksailin lähinnä perusvaatteita. Perustoppeja, t-paitoja ja mustia, yksinkertaisia neuleita ei ole koskaan liikaa, ja olen sitä paitsi itse huono poimimaan niitä kauppojen henkareista. Silloin harvoin, kun olen nykyään varsinaisesti shoppailemassa, se merkitsee farkkujen metsästystä tai "toi olis tosi siisti"-löydön tekemistä.
Onko se iän kanssa jotenkuten tekemisissä, ettei minulla ole enää sellaista shoppailuhuumaa kuin teininä? Ehkä minusta on tullut taloudellisesti järkevämpi, ja se saa minut käyttämään mieheni suuria paitoja ja penkomaan UFF:n nuukahtaneimmatkin nurkat. Joillakin taas uutuuksien himoitseminen ei tunnu loppuvan ikinä. Never ever! Forever he osaavat pukeutua uusimpiin trendeihin, näyttämättä yhtään siltä, että yrittäisivät näyttää teineiltä. Ja sitten on taas niitä, jotka pukeutuvat trendikkäästi, koska eivät ole vielä löytäneet omaa tyyliään.

Hupskeikkaa, whuu äm ai thu arvostella muiden ihmisten tyyliä? Jätetään se muille.


Tsingeling.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista