25. tammikuuta 2011

Tarvii, ei tarvi, tarvii..

Tarvii lisää kaffetta. Tarvii viedä hoopee huoltoon kun se pyytää jotain power-on-passwordia jota en muista enkä tiedä miten se on päässyt siihen tilaan. Tarvii tehdä muuttoilmoitus, ja vaivihkaa? hakea loput kamat från vinden. Tarvii järkätä häitä. Tarvii olla en duktig kaaso. Tarvii käydä jumpassa ja ettiä juhlamekko. Tarvii palauttaa koulukirjoja ja tarvii tehdä kiinan läksyt parilta viikolta. Tarvii neovotella vuokrasta ja tarvii mennä hiihtämään mamin kanssa. Tarttis varmaan tiskata, imuroida ja rakentaa naamaa.

Mutta ei tarvii valmistua. Ei tarvii syödä jos ei jaksa. Ei tarvii juoda jos ei huvita. Ei tarvii keksiä aina uusia biisejä vaan voi laulaa niitä samoja karaokessa jos huvittaa. Paskat dj:stä. Ei tarvii kantaa huonoa fiilistä siitä kun ei oo saanut aikaseksi ostaa kuukuppia. Ei tarvii olla aina hyvällä tuulella. Ei tarvii heittää tupakkia ventovieraalle.

Riittä että tiedät itte, että oot tehnyt kaiken minkä pystyit ja että se ei ollut pelkästään susta kiinni. Elämä on, pysyy ja jatkuu.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista