4. lokakuuta 2010

Scratchy is Working from Home Today

Jep. Rapsu duunaa tänään kotoa käsin, sillä hän päätti, että kun viikonloppu kestää vain yhden päivän, niin silloin saa nauttia roskaruokaa. Ja tottakai saakin! Varsinkin, jos haluaa yhä selitystä vaille olevan ihottuman pahenevan.

Ystäväni vinkkasi juuri histamiinien yliherkkyyttä aiheuttavista vaikutuksista, ja parin päivän kuluttua postiluukusta putosi Yhteishyvän uusin numero, jossa oli kokonainen juttu niistä. (Histamiinejä sisältäviä ruokia ovat mm suklaa, mansikka, banaani ja tomaatti.) Eilen huokaisin Halipepulle, että kunpa viikonloppu jatkuisi vielä päivän.

Sitä saa mitä tilaa.

Aamulla heräsin joksenkin kuivan oloisena. Eilen syömäni Geisha, kourallinen Gott & Blandat, sipsit, sekä viikonlopun aikana poltetut röökit tekivät tehtävänsä. Haahuilin unenpöppörössä kylppäriin hakemaan kosteusvoidetta ja levittelin sitä intohimoisesti käsivarsiini ja silmäluomille. Peilistä katsoi takaisin punasilmäinen panda, jonka rypyt eivät johtuneet naurusta vaan kuivuudesta. No, not again! Mutta ketäs tässä syypää kuin minä itse. Voin syyttää itseäni mm siitä, että meikkaan, siitä huolimatta, että silmänympärysihollani ei ole tietoakaan orvaskedestä. Arvaa tykkääkö verinahka siitä, kun hankaa ripsarit pois kosteusvoiteella?

Kyllä helpottaa kun saa jaata ihonsa ongelmat jonkun kanssa. Seuraavaksi akupunktion tuloksista.  

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista